Home Izdvojeno Fotoklub Velika Gorica poziva na nedjeljno fotografiranje

Fotoklub Velika Gorica poziva na nedjeljno fotografiranje

PODIJELITE

Iz Fotokluba Velika Gorica najavljuju kako će od sada svake nedjelje organizirati redovna okupljanja fotografa. Druženje počinje u 9 sati i uvijek će biti druga tema fotografiranja. Prošle nedjelje fotografirali su modele, članice Fotokluba Nikolinu Antolović i Katarinu Drvodelić. Mjesto radnje bio je Stari grad Lukavec.

fotoklub1

–  Čast mi je, kao predsjedniku, zahvaliti se u ime kluba ovim divnim damama Nikolini Antolović i Katarini Drvodelić na prvenstveno prijateljskom druženju, a onda i na tome što su odlučile biti naši modeli, kao i Plemenitoj opčini turopoljskoj koja nam je za snimanje ustupila biser turopoljske kulturne baštine, Stari grad Lukavec. Jedno veliko hvala vama prijatelji fotografi, koji ste svoje nedjeljno jutro poklonili da naš portal krase ove divne fotografije. Dobio sam mnogo radova od svih vas i predamnom je bio jako težak i nezavidan posao, a po mom skromnom fotografskom umijeću pokušao sam ne biti subjektivan. Svi komentari, kritike, kako dobre, tako i one loše su dobrodošle, a mi ćemo nastojati i dalje puniti naše albume sa kadrovima koji će vam biti pred očima prije nego što zaspite  –  napisao je Josip Škof, predsjednik Fotokluba Velika Gorica na njihovom službenom facebook profilu, gdje se ujedno može doznati tema i mjesto budućeg nedjeljnog okupljanja.

Iz Fotokluba kažu da im je važno odabrati lokaciju koja će osim fotografiranja promovirati i kulturnu baštinu Turopolja. Osim članova, na nedjeljno druženje u 9 sati mogu doći i svi ljubitelji fotografije koji se žele učlaniti u klub ili jednostavno žele promatrati grupno fotografiranje i ponešto naučiti o fotografiji.

–  Pohvalno je da se ova profesija i dalje cijeni, a divno je vidjeti i kako članovi kluba uživaju u fotografiji. Zahvalna sam na zabavi i iskustvu koji su mi pružili te se nadam daljnjem nastavku suradnje  –  kaže Katarina Drvodelić.

Galeriju fotografija pogledajte OVDJE.

fotoklub3