Home Sport „Brončana medalja zlatnog sjaja“ za Doroteu Cvetković

„Brončana medalja zlatnog sjaja“ za Doroteu Cvetković

PODIJELITE

Na juniorskom taekwondo prvenstvu Hrvatske u Rugvici, Goričanka Dorotea Cvetković osvojila je brončanu medalju. Na natjecanju je sudjelovalo 180 sportaša iz 50 hrvatskih klubova.

dorotea_cvetkovic

– Mi smo nastupili sa naše dvije juniorke, Doroteom Cvetković -59kg i Larom Derdić Trifunović -55kg. Dorotea je osvojila broncu, dok je Lara zauzela plasman od 5-8. mjesta. Cure su odradile odličan turnir i uz malo sportske sreće rezultat je mogao biti i sjajniji, ali moramo priznati da smo i sa ovim zadovoljni. Dorotea se nakon godinu dana izbivanja zbog ozljede vrlo uspješno vratila na tatami, a i ova brončana medalja je za nas zlatnog sjaja – ističu iz Taekwondo kluba Velika Gorica.

skolarac

Dorotei je ovo i ujedno treća medalja u nizu sa juniorskih prvenstava Hrvatske. Riječ je o kontinuitetu s kojim zatvara juniorske nastupe i okreće se seniorskoj konkurenciji.

– Lara ovaj put nije uspjela doći do medalje, u borbi za nju izgubila je tijesnim rezultatom. Njoj je ovo prva juniorska godina i uvjereni smo da će nas iz sljedećih nastupa nastaviti uveseljavati sa svojim rezultatima – dodali su iz Kluba.