Home Gospodarstvo Zračna luka Franjo Tuđman ponovno najbolja u Europi u svojoj kategoriji

Zračna luka Franjo Tuđman ponovno najbolja u Europi u svojoj kategoriji

Proglašena je najboljom zračnom lukom u Europi u grupi zračnih luka od 2 do 5 milijuna putnika

PODIJELITE
Foto: Mario Žilec / arhiva 2017.

Prema istraživanju putnika o zadovoljstvu uslugama ACI/ASQ, Zračna luka Franjo Tuđman ponovno je proglašena najboljom zračnom lukom u Europi u grupi zračnih luka od 2 do 5 milijuna putnika.

Istraživanje kvalitete usluga ACI/ASQ pokazalo je da su putnici i korisnici usluga Zračne luke Franjo Tuđman zaslužuju samo visoke ocjene. Istu potvrdu je zračna luka dobila za 2018. i 2017. (zračna luka s najvećim unapređenjem u Europi). “Ovo iznimno postignuće svjedoči o važnosti i predanosti izvrsnosti u pružanju usluga putnicima koju su svi u Zračnoj luci Franjo Tuđman postavili kao prioritet u svom svakodnevnom radu i poslovanju. Izuzetno smo ponosni na činjenicu da smo od strane putnika i korisnika usluga ponovno prepoznati i nagrađeni.”, izjavio je Huseyin Bahadir Bedir, predsjednik Uprave Međunarodne zračne luke Zagreb.

Nagrada zračnoj luci Franjo Tuđman dolazi u vrijeme neposredno prije treće godišnjice otvorenja novog putničkog terminala, kroz koji je od otvorenja prošlo gotovo 10 milijuna putnika. Nagrađenim zračnim lukama dodijelit će se plakete na svečanoj ceremoniji dodjele nagrada koja će se održati tijekom ACI svjetskog summita o korisničkom iskustvu u Krakowu u rujnu 2020 godine.