Home Rekreacija Zlata, srebro i bronce za plesače Vege na 2. Kupu Hrvatske

Zlata, srebro i bronce za plesače Vege na 2. Kupu Hrvatske

Ponovno berba medalja za članove akrobatskog rock 'n' roll kluba Vega

PODIJELITE

Na subotnjem 2. Kupu Hrvatske u akrobatskom rock ‘n’ rollu sudjelovali su i članovi velikogoričkog kluba Vega te su, kao i do sada, polučili zavidne rezultate.

Na svom prvom nastupu formacija Sugar Crush (Luna Meštrović, Tea Hrženjak, Mia Gereš, Marta Petravić, Sara Kukla) osvojila je prvo mjesto u kategoriji formacija 4 u kojoj se natječu djeca od šest do osam godina starosti. Malo starija formacija, Vegice (Nikolina Grbeša, Gabrijela Šoljić, Veronika Šoljić, Karla Bačurin, Gabrijela Babić, Julija Matić, Rafaela Zetić, Dorotea Vukadin), također je osvojila zlatnu medalju. Drugo mjesto i srebrnu medalju osvojila je formacija Magic (Dora Sertić, Tonka Sertić, Petra Storić, Sara Črnjak, Vana Dragosavljević, Emili Kovačević, Antonija Koleš, Antea Ćelić).

U kategoriji Mlađih juniora 2 Vita Tot i Noa Goleš su osvojili broncu, dok su Tena Vrban i Ivano Bačurin svoj nastup završili na petom mjestu. U kategoriji Mlađih juniora 1, Lana Papić i Izak Čosić osvojili su šesto mjesto, a Vita Papić i Damjan Kačavenda plasirali su se na osmo mjesto.

Ema Tot i Andrija Fabijančić su se okitili broncom u kategoriji Starijih juniora, ali i zlatom kao jedan od parova reprezentativne formacije Toy story.

”Izrazito smo ponosni na naše mlade sportaše i kompletni trenerski tim koji čine Veronika, Matea i Tomo. Ovo je još jedan dokaz dobrog timskog rada koji daje rezultate. Veselimo se svemu onome što nam donose buduća natjecanja, a trenutni fokus je na Svjetskom kupu u Budimpešti i Prvenstvu RH koji nas čekaju u narednih tri tjedna.’‘ – poručuju iz kluba.