Home Izdvojeno ‘Žetva’ medalja na županijskom prvenstvu

‘Žetva’ medalja na županijskom prvenstvu

PODIJELITE

Taekwondo klub ‘Velika Gorica’ ostvario je pravu ‘žetvu’ medalja na 10. taekwondo prvenstvu Zagrebačke županije koje se održalo protekloga vikenda. Natjecanje je okupilo 300-tinjak natjecatelja iz 13 klubova, a na njemu je nastupilo i 27 Goričana.

Taekwondoaši su se iz Šenkovca vratili s 13 zlata, 6 srebra i 5 bronci. U kadetskoj kategoriji najbolji su bili Ema Zaloker, Marija Borović, Sara Habijančić , Luka Stanilović, Dora Runtić, Barbara Tarandek i Nina Mikulin.

Među juniorima naslov prvaka u svojim kategorijama osvojili su Natalia Lovrić, Anamaria Kovčalija, Lara Derdić Trifunović, Anamarija Runtić, Kristina Čerina i Antonio Cvetković.
Srebrom su se okitili Allani Sabljak, Lana Maletić, Leonarda Šipušić, Ema Barišić, Maella Sabljak i Marko Mikulić, a broncom Ana Mišerić, Antonia Pušić, Sara Anđelić, Ema Kućiš i Paula Čunčić.

– Iznimno kvalitetno odrađen turnir od svih naših članova. Sretni smo da nam naši najmlađi napreduju iz dana u dan, dok stariji natjecatelji samo potvrđuju svoju kvalitetu i dominaciju u Zagrebačkoj županiji. Istaknuo bih da su nam ‘cure’ u svim uzrasnim kategorijama osvojile ekipno prva mjesta i ukupnom poretku bile daleko ispred svih klubova. U sveukupnom poretku zauzeli smo drugo mjesto. – rekao je Igor Matić, tajnik kluba.