Home Izdvojeno ZET: Autobusi za vikend voze izmijenjenom trasom

ZET: Autobusi za vikend voze izmijenjenom trasom

PODIJELITE

Zbog održavanja Smotre vatrogastva i 15. Gastro Turopolja ovog vikenda, u subotu od 16 sati do ponoći u nedjelju za sav se promet zatvara Trg kralja Tomislava, na relaciji od tržnog centra do Šetališta Franje Lučića.

Kako bi zaobišle zonu održavanja manifestacije, pojedine autobusne linije prometovat će djelomično izmijenjenom trasom u polascima iz Velike Gorice.

-S terminala Velika Gorica, autobusi će skrenuti lijevo na Trg kralja Petra Krešimira IV., desno na Sisačku ulicu, zatim prometovati lijevo sjevernom obilaznicom te Avenijom pape Ivana Pavla II., lijevo Rakarskom ulicom i Ulicom kralja Zvonimira otkuda skreću desno u Zagrebačku ulicu i nastavljaju uobičajenom trasom. Pri povratku prema Velikoj Gorici, autobusi će prometovati prema privremeno postavljenoj prometnoj signalizaciji – javili su iz ZET-a

Početno – krajnje stajalište autobusne linije 268 bit će izmješteno na Trg kralja Petra Krešimira IV., u zoni kućnih brojeva 8 i 9.

Promet iz smjera Siska prema Zagrebu odvijat će se obilazno tj. na ulazu na Trg kralja Tomislava preusmjeravat će se desno na Ulicu A. Cvetkovića, zatim Ulicu A. Šenoe, Šetalište F. Lučića i dalje na Zagrebačku. Promet iz smjera Zagreba prema Sisku odvijat će se normalo bez ograničenja. Vozače iz smjera Siska se poziva da koriste obilazne pravce.