Home Izdvojeno Zbog radova će do 4. listopada biti zatvorene ove ulice

Zbog radova će do 4. listopada biti zatvorene ove ulice

PODIJELITE

Zbog radova na sustavu odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda aglomeracije Velika Gorica i u ovom tjednu se predviđaju radovi te zbog istih otežano prometovanje. U nastavku donosimo popis ulica u kojima će se odvijati radovi i biti otežan ili obustavljen promet do 04.10. ove godine.

U Velikoj Mlaki će se biti zatvorene Ulica Vladimira Nazora, a kroz Ulicu sv. Barbare će biti otežan promet zbog priprema za asfaltiranje. U Donjoj Lomnici će za promet biti zatvorena Odranska ulica.

U Rakarju se zatvara Ulica Hrvatske Bratske Zajednice zbog završnih radova prije puštanja u promet.

U Velikoj Kosnici će zbog asfaltiranja biti otežano prometovanje kroz Istarsku, Dalmatinsku i Slavonsku, a u Selnici kroz Ulicu Selnica Ščitarjevska.

U Leknenu će se otežano prometovati kroz Guzanićevu i Velikogoričku zbog radova na iskopu i izvedbi tampona. Zbog iskopa i polaganja kanalizacijskih cijevi promet će biti otežan i u Ščitarjevu u Ulici Obrezina, a u Ulici Ščitarjevo od kućnog broja 272 do kućnog broja 282 će biti potpuno obustavljen promet svaki dan od 7 do 16 sati.

U Buševcu će se zbog radova na glavnom kolektoru otežati promet kroz Sisačku, Zagrebačku i Vinogradsku.

U Mraclinu će se zbog podbušivanja zatvoriti Ulica braće Radića, a drugi dio će biti djelomično otvoren za promet. Otežano će biti i kroz Ulicu L. Galekovića zbog pripreme za asfaltiranje. Zbog sanacije okana će se u Okuju teže prometovati kroz Ulicu Selci.

U Kučama zbog priprema za asfaltiranje, glavnog kolektora i kućnih priključaka će biti zatvorene Ulica Kneje i Ulica Pucekovići, a kroz Petrovu, Ulicu Slavka Kolara, Ulicu Gornje Podotočje, Ulicu Vranešina, Ulicu Braće Radić, Ulicu Sv. Fabijana, Petrovu ulicu i Tomacovu ulicu će biti otežan promet.

Školska ulica u Vukovini se zatvara, a kroz Staru cestu i Ulicu Jurja i Vjekoslava Stančića će biti otežan promet zbog radova i asfaltiranja. Otežan promet će biti i kroz Rakitovec.

U Donjem Turopolju će zbog kućnih priključaka i pripreme za asfaltiranje biti otežan promet kroz Ulicu stara cesta Vukovina te kroz nerazvrstanu cestu uz jezero Čiče.