Home Crna Kronika Zatekla lopova u svom domu

Zatekla lopova u svom domu

PODIJELITE

Nesretna 65-godišnjakinja iz Petine nije ni slutila koga će zateći kada se oko 12 sati vratila svojoj kući. U svom domu zatekla je lopova koji je pronašao njezin novac i spremao se s njim pobjeći. Vlasnica ga je pokušala spriječiti u tome, ali nije uspjela. Muškarac se uspio othrvati, nakon čega je pobjegao u nepoznato. No, Petinjanka je uspjela zapamtiti izgled lopova i opisati ga policiji.

– Riječ je o muškarcu starom između 30 i 40 godina, visine oko 170 centimetara, jače tjelesne građe i tamnije kose. Molimo susjede ako imaju bilo kakva saznanja o počinitelju da se jave oštećenoj ili nama. Diskrecija je zajamčena. – zamolio je mještane Petine za pomoć Niko Kuzmanović iz PP Velika Gorica.

UHVAĆEN TROJAC IZ SISKA KOJI JE OPERIRAO PO POGONU INDUSTROGRADNJE

Velikogorička policija uspjela je riješiti tri provale u koje su se dogodile 19. prosinca, 3. na 4. i 4. na 5. prosinca u Donjoj Lomnici u prostoru poduzeća Industrogradnja. U tri provale počinjena je šteta u vrijednosti od 65 tisuća kuna, a ukradeni su kablovi, bakar i razni alat.

Ove provale izveo je trojac s područja Grada Siska. Riječ je o ocu starom 57 godina koji je sa svojim 37-godišnjim i 29-godišnjim sinovima operirao po Donjoj Lomnici. Protiv njih je Općinskom odvjetništvu podnesena prijava za počinjenje ova tri kaznena djela.

NA METI LOPOVA KNJIŽNICA I CRVENI KRIŽ

U noći s 13. na 14. siječnja na meti lopova našle su se prostori Knjižnice Galženica i Gradskog društva Crvenog križa Velika Gorica. Dok su u knjižnici našli 850 kuna i razbili staklena ulazna vrata višestruku skuplja od plijena koji su uzeli, u prostor Crvenog križa lopovi su provalili, ali ništa nisu odnijeli.