Home Zanimljivosti Women & Wine martinje u Babrigi

Women & Wine martinje u Babrigi

PODIJELITE

Obilje slasnih jela sparenih s posebno odabranim vinima priprema chef Tomislav Jančić na Women & Wine martinju u Babrigi. U petak, 7. studenog od 20 sati očekuje vas bogati meni od pet slijedova, dok će vina poznatih hrvatskih vinarija dolaziti u šest slijedova.

– Pozovite prijateljice s kojima se dogovarate za izlazak već nekoliko mjeseci, majke, tete ili kolegice s posla te provedite nezaboravnu večer uz naše delicije – poručio je chef Jančić.

vino

Odmah na početku vas očekuje piće dobrodošlice, Poj selected pjenušac, nakon čega će zamirisati dimljeni domaći pečeni sir na posteljici od rikole uz acetto balsamico i krupnu sol. Slijedi Feravino Graševina, koje će napraviti podlogu za domaće široke rezance sa bućom u umaku od šunke. Nakon bijelog pinota Iločkih podruma, uživat ćete u piletini punjenoj svježim sirom i špinatom uz ožot ječmene kaše sa povrćem. Slijedi Iuris Merlot – Cabernet sauvignon te lungić na podlozi od crvenog papra uz krumpir. Frankovkom Orahovica pripremit ćete se za čokoladni parfe sa kremom od vanilije. Ovaj slasni desert na kraju ćete zaliti Frankovkom Rose Iločkih podruma.

Dobar tek!