Home Izdvojeno VIDEO TJEDNIK – pregled najvažnijih zbivanja u Velikoj Gorici

VIDEO TJEDNIK – pregled najvažnijih zbivanja u Velikoj Gorici

PODIJELITE

EU projekt ‘In My Back Yard’ ubrzat će provedbu Plana gospodarenja otpadom

– EU projekt ‘In My Back Yard’ ubrzat će provedbu Plana gospodarenja otpadom. Naime, novcem projekta, u Mraclinskoj Dubravi izgradit će se centralni i reprezentativni objekt gospodarenja otpadom važan za grad, koji zajedno s okolicom na godinu prikupi oko 20 tisuća tona otpada.

Zbog ispada 36 trafostanica, Velika Gorica u četvrtak ostala bez struje i vode

– Zbog ispada čak 36 trafostanica, Velika Gorica je u četvrtak na dva sata ostala bez struje, dok je bez vode ostalo cijelo velikogoričko područje s Općinama Orle, Kravarsko i Pokupsko

Cjepiva protiv gripe u Gorici ima dovoljno. Provjerili smo može li cijepljenje izazvati komplikacije

– Potvrđen je prvi slučaj gripe u Hrvatskoj, a cjepiva u Gorici ima dovoljno. Kome se sve preporučuje cijepljenje i može li ono izazvati komplikacije, doznali smo od epidemiologinje Gordane Pajan Lehpaner.

Film ‘Volim život’ srušio predrasude o životu osoba s invaliditetom

– Film ‘Volim život’ srušio je predrasude o životu osoba s invaliditetom. Sudionici filma, građani s različitim stupnjevima oštećenja, poslali su jasnu poruku kako se u životu isplati boriti i truditi se, jer rješive su i najveće prepreke.

Priredba ‘Djeca gradu s ljubavlju’ raznježila sve posjetitelje

– A da invalidnost nije prepreka za sjajnu glumu, pjesmu i ples, pokazala su djeca i mladi na priredbi ‘Djeca gradu s ljubavlju’, koja je raznježila sve posjetitelje. U sljedećim minutama upoznajte njihov glumački talent.

Sveti Nikola obradovao je i korisnike Centra za socijalnu skrb

Uz pjesmu i predstavu mališani ‘Cicibana’ dočekali Svetog Nikolu

Na kongresu stomatologa predstavljene najmodernije tehnologije

– Na kongresu stomatologa iz Hrvatske i susjednih zemalja predstavljene su najmodernije tehnologije u liječenju zubi te operativni zahvati koji su još do prije desetak godina bili nezamislivi. Ono što je s novim dostignućima u stomatologiji ipak ostalo isto jednaka je potreba za higijenom, čak i veća.

Otvoren Zavičajni muzej Vukomeričkih gorica

– U muzeju vas očekuje mnoštvo stare vinogradarske opreme, stare peći, kreveti, postelje, a tu je i tkalački stan…

Objavljeno je 20 novih pjesama za velikogorički glazbeni festival

– Objavljeno je 20 novih pjesama za velikogorički glazbeni festival koji će se održati 14. prosinca u sportskoj dvorani srednjih škola. Slušatelje radio postaja organizatori pozivaju da svojoj najdražoj pjesmi ili pjesmama daju svoj glas. Ti će se bodovi zbrajati zajedno s onima u dvorani na dan izvođenja, što će predstavljati Nagradu publike.