Home Gospodarstvo Velikogoričko Udruženje obrtnika održalo radni sastanak s pročelnikom Ilečićem

Velikogoričko Udruženje obrtnika održalo radni sastanak s pročelnikom Ilečićem

PODIJELITE
Foto: Udruženje obrtnika Velika Gorica

Predstavnici Udruženja obrtnika Velika Gorica i Upravnog odjela za poduzetništvo, investicije i fondove EU Grada Velike Gorice u petak, 14. srpnja održali su radni sastanak. Na sastanku su Vlado Mikulčić, predsjednik Udruženja obrtnika Velike Gorice i pročelnik Upravnog odjela Domagoj Ilečić raspravljali na temu izrade Strategije Grada Velike Gorice 2017.-2023. Glavni cilj bio je definiranje zajedničkih aktivnosti Udruženja obrtnika Velika Gorica i Upravnih odjela ili Ustanova Grada.

Pročelnik Ilečić osvrnuo se na potpore Grada koje se odnose na obrtnike, naglašavajući kako će se u budućnosti iste nastaviti, a ako bude mogućnosti i povećati. Glavna tema rasprave bile su manifestacije koje organizira Udruženje obrtnika Velika Gorica – samostalno ili u suradnji s gradskim institucijama – kao i manifestacije koje organizira Grad. Svi sudionici sastanka složili su se kako dosadašnju uspješnu suradnju treba i dalje nastaviti, s posebnim naglaskom uključivanja što većeg broja obrtnika u program manifestacija na kojima mogu prezentirati i plasirati svoje proizvode.

Zaključak sastanka bio je da se primarno treba usredotočiti na etablirane manifestacije poput Gastro Turopolja i Hair Fashion VG-a te na daljnji razvoj manifestacije zrakoplovstva AIRVG koja je uspješno započeta ove godine.