Home Izdvojeno Velikogorički HDZ predložio dva kandidata za izbornu listu stranke u VI. izbornoj...

Velikogorički HDZ predložio dva kandidata za izbornu listu stranke u VI. izbornoj jedinici

PODIJELITE

Gradski odbor goričkog HDZ-a predložio je Dražena Barišića i Barbaru Grđan Odrčić kao svoje kandidate za izbornu listu stranke u VI. izbornoj jedinici. Njihove kandidature prihvatio je i Županijski odbor HDZ-a u ponedjeljak.

– U ovom izbornom postupku središnjica stranke omogućila je bazi, odnosno svim gradskim, općinskim i županijskim organizacijama da same predlože kandidate za izborne liste. Mi smo uz predsjednika gradske organizacije Dražena Barišića odlučili kandidirati i našu dugogodišnju istaknutu članicu Barbaru Grđan Odrčić, vodeći računa o broju kandidatkinja na listi za našu izbornu jedinicu. – rekao nam je Zdenko Sovina, tajnik goričkog HDZ-a.

Kandidatura Dražena Barišića očekivana je s obzirom na to da je na prošlim parlamentarnim izborima ostvario odličan uspjeh i preferencijalnim glasovima osigurao ulazak u Sabor. Osim toga, pozicija predsjednika Gradske organizacije HDZ-a Velika Gorica i Županijskog odbora HDZ-a Zagrebačke županije daje mu za pravo da očekuje visoko mjesto na listi. Na njoj bi svoje mjesto mogla pronaći i Barabra Grđan Odrčić članica Predsjedništva Mladeži HDZ-a.