Home Izdvojeno Veliko slavlje: Obilježava se 100 godina Pučkog kazališta u Buševcu

Veliko slavlje: Obilježava se 100 godina Pučkog kazališta u Buševcu

Održat će se predstave, mjuzikl, izložba, prikazati film, a prijaviti se možete i na radionicu

PODIJELITE

Ogranak seljačke sloge Buševec ovoga tjedna, zaključno s nedjeljom, slavi veliku obljetnicu. Imaju čast pozvati sve zainteresirane da se priključe na obilježavanje 100. obljetnice prikazivanja prve dramske predstave u Buševcu i 100 godina Pučkog kazališta.

Program obilježavanja kreće u četvrtak, 23.11. u 19 sati kad će se održati mjuzikl VIS Danica “Teško je biti penzioner”. U petak je na redu predstava Pia Mia i čudesan safari u Dječjem vrtiću u Buševcu, a istog dana će se i polagati vijenci na spomen bistu Zvonku Črnku, otvoriti izložba plakata i slika s predstava te prikazati film “100 godina kazališta u Buševcu” na čemu će gost biti glumac Filip Detelić.

U subotu, 25.11. će se od 18 sati održati 17.KAJ-BUŠ i 15. Noć kazališta uz predstave “Klupko” dramske grupe KUD-a Sv. Juraj Draganić, “Stric Miške” dramske udruge Kaj Zabok te “Koga nema bez njega se mora” ADK-a Sveti Križ Začretje.

Nedjelja će biti dan kada će se održati svečano obilježavanje uz goste Svena i Renea Medvešeka te Anu Katulić i predstavu “Prodani dedek” Pučkog kazališta OSS Buševec.

U sklopu obilježavanja će se održati seminar, odnosno radionica koju će voditi Eugen Stjepan Višić 25. i 26. studenog na teme tijelo i tekst. Prijave za radionice traju do 22.11., a maksimalan broj polaznika je 12 osoba te će se prijave zaprimati redoslijedom dolaska. Za prijavu je potrebno na mail nenad.rozic@oss-busevec poslati slijedeće podatke:

  • ime i prezime
  • dan, mjesec i godina rođenja
  • adresa
  • kontakt telefon i mobitel
  • dramska skupina iz koje dolazite

Čitav program s vremenima projekcija možete pronaći u nastavku.