Home Izdvojeno Večer slam poezije u Velikoj Gorici

Večer slam poezije u Velikoj Gorici

PODIJELITE

Jedina riječ kojom se sigurno ne može opisati slam poezija je dosada. Spoj je to klasičnog pjesništva, stand up komedije, avangarde, izazivanja i provokacija. Zapravo, slam poezija nema granice i ovisi isključivo o stilu autora. Velikogoričani koji do sada nisu bili i vidjeli, jer one koji su je već doživjeli ne treba nagovarati, u nedjelju u 20 sati u kafiću Centar park moći će vidjeti svu raskoš slam poezije.

MODERNI PJESNICI

Na velikogoričkoj večeri slam poezije nastupaju prekaljeni poete s jedinstvenim stilovima: Mario Kovač, Dijana Ćurković, Ivan Laić, Vid Jeraj, Dejan Inđić i Zlatko Majsec.

– Specifičnost tih večeri je to da je mikrofon otvoren i da svatko iz publike može, ukoliko osjeti potrebu, podijeliti svoje misli i osjećaje, objasnio je što posjetitelji mogu očekivati organizator Zlatko Majsec.

Ljubitelji slam poezija, iako ona u Hrvatskoj postoji već 15 godina, nema strukturiranu organizaciju zbog čega je rijetko medijski popraćena, pa je ovo odlična prilika za doživjeti atmosferu koja ju prati.