Home Gospodarstvo USKORO OTVORENJE: Gorica dobiva veliki shopping park s brojnim trgovinama na jednom...

USKORO OTVORENJE: Gorica dobiva veliki shopping park s brojnim trgovinama na jednom mjestu

Na prostoru novog shopping parka bit će 14 trgovina - drogerija, modne trgovine s odjećom i obućom, trgovine s proizvodima za kućanstvo, elektronikom i sport te kafić

PODIJELITE
Foto: Kronike Velike Gorice

S početkom godine krenulo je pripremanje terena i gradnja novog, velikog, shopping parka u Velikoj Gorici. Na lokaciji pokraj Goričanke u u Ulici kneza Ljudevita Posavskog uskoro se očekuje završavanje radova i otvorenje Stop Shop parka.

Za gradnju je zadužena tvrtka Peris Crea, a radi se o parku koji je kombinacija nekoliko trgovina i lokala pod jednim krovom. Kako navode, na prostoru novog shopping parka bit će 14 trgovina među kojima će biti drogerija, modne trgovine s odjećom i obućom, trgovine s proizvodima za kućanstvo, elektronikom i sport te kafić. Prostor će po projekcijama ukupno zauzimati 8,700 m2.

Razlog ove lokacije je neposredna blizina drugih trgovina, točnije Lidla i Kauflanda te jednostavan pristup svim prijevoznim sredstvima. Također, na području centra izgradit će se i prigodan parking s 330 parkirnih mjesta.

Podsjećamo, ranije je bilo govora o novoj prometnoj regulaciji na tom području, no za sada još nije poznato o kojim se planovima radi.