Home Izdvojeno ”Ukradena princeza” i ”Mjesto tišine” novi filmovi u kinu

”Ukradena princeza” i ”Mjesto tišine” novi filmovi u kinu

PODIJELITE
foto: Ilustracija

Animirani sinkronizirani film ”Ukradena princeza” prikazivat će se u Kinu Gorica od danas do 18 travnja u 18 sati, osim 15. travnja kada će film biti prikazan u 18.30, dok 16. travnja neće biti projekcija. Film je režirao Oleh Malamuzh i traje 85 minuta.

– Ruslan, izgubljeni umjetnik, koji mašta o tome da postane vitez, upoznaje prekrasnu Milu i zaljubljuje se u nju, ne sumnjajući ni trena da je ona kraljeva kći. Međutim, njihova sreća nije dugo trajala. Zli čarobnjak Chernomor ukrade Milu kako bi njezinu ljubav pretvorio u svoju čarobnu moć – opisuju radnju filma u POUVG.

Drugi filmski naslov koji se od danas do 18. travnja prikazuje u Kinu Gorica je horor ”Mjesto tišine”. Režiju potpisuje John Krasinski, a glume Emily Blunt, John Krasinski i Noah Jupe. Film će se prikazivati u 20 sati, osim u nedjelju 15. travnja kada će biti prikazan u 20.30 sati dok 16. travnja neće biti projekcija.

– Pomno slušajte, pažljivo se krećite, nikad ni šuma ne stvorite, ako vas ne mogu čuti, ne mogu vas loviti – kratko stoji u opisu filma.