Home Izdvojeno UKLJUČI SE I TI! ‘Igračke nove za mirnije snove’ za djecu s...

UKLJUČI SE I TI! ‘Igračke nove za mirnije snove’ za djecu s potresnih područja

Prostori Turopoljske udruge skauta "Tur" sljedećih mjesec dana će biti jedan u nizu Happycentara u Hrvatskoj u koje ćete moći donijeti kupljene nove igračke

PODIJELITE

Nakon niza aktivnosti turopoljskih skauta sa ciljem izravne pomoći unesrećenima u nedavnim potresima na području Banije, Pokuplja i Vukomeričkih gorica, Savez izviđača Hrvatske od ovog tjedna pokreće kampanju Igračke nove za mirnije snove.

Prostori Turopoljske udruge skauta “Tur” biti će sljedećih mjesec dana jedan u nizu Happycentara u Hrvatskoj u koje će građani moći donijeti kupljene nove igračke.

– Kupljene igračke ćemo darovati djeci na potresom pogođenom području. Molimo vas da podržite ovu humanitarnu kampanju Saveza izviđača Hrvatske. Happycentar u Velikoj Gorici biti će u sklopu Centra za djecu, mlade i obitelj Velika Gorica, a donacije će se prikupljati srijedom i petkom od 19-21 sati te subotom od 10-13 sati – kazali su turopoljski skauti.

Evo kako možete sudjelovati u akciji

Nove igračke djeci iz potresom pogođenih područja možete donirati na jedan od sljedećih načina:

  • Kupi igračku online kod jednog od partnera kampanje i bit će dostavljena organizatorima
  • Kupi uz popust u trgovinama kod jednog od partnera kampanje i bit će dostavljene organizatorima
  • Kupi igračku i donesi je osobno u Happycentar u Velikoj Gorici na adresi Kurilovečka ulica 48
  • Doniraj za kupnju igračaka i provedbu kampanje
  • Za tvrtke i druge organizacije: Postanite Happycentar
  • Kupi uz popust u trgovinama kod jednog od partnera kampanje i bit će dostavljene organizatorima

Više informacija o ovoj humanitarnoj akciji možete dobiti i u facebook grupi HAPPYCENTAR – Igračke nove za mirnije snove.

– U teškim životnim okolnostima, djeci je mašta često najsigurnije utočište. Malo što nas može ubaciti u svijet mašte tako lako kao igračke. U tom posebnom trenutku otvaranja nove igračke dijete prolazi kroz vrata nekog novog svijeta u kojem vladaju igra, smijeh i zabava. Pomozimo im da u taj svijet zakorače što češće – kazali su na službenim stranicama Happycentra.