Home Udomi me UDOMI ME Coky je s 10 godina izbačen iz auta i još...

UDOMI ME Coky je s 10 godina izbačen iz auta i još uvijek traži svoj zauvijek dom

Izbačen je lošeg zdravlja i s tumorom, a sada traži nekoga tko će mu pružiti dom da po prvi put ikada zaspi na toplom

PODIJELITE

Coky je maleni psić od 10 godina kojeg su s kućicom izbacili iz auta na cestu, iznemoglog i ranjenog. Pristigao je svojim pomagačima iz Sigurne kućice koji su ustanovili da nema niti 10 kilograma, a i da je izbačen lošeg zdravlja i s tumorom koji su nakon toga operirali.

“Znamo samo da je auto imao sisačke tablice. Trebamo li pitati uopće prepoznaje li tko psa? Možda je živio u kutu nekog dvorišta na lancu i nitko ga nije nikad ni vidio. Zamislite tih 10 godina samoće. Sigurno ga je boljelo, bojao se, nadao se, veselio im se kad bi ih ugledao misleći možda je danas dan kad će mi se život promijeniti.”, govore nam iz Sigurne kućice.

Cokyju će vjerojatno trebati i pelena jer su ga njegovi ljudi ostavili lošeg zdravlja. Baš zato za njega traže zauvijek dom, dobre ljude koji će ga čuvati, paziti i koji će mu pružiti još malo sreće u starim danima. “Dijelite ga molim vas, neka objava pređe i granice jer u ime pravde moramo se potruditi naći mu divne ljude, pa da prvi put ikada zaspi na toplom.”, mole iz Sigurne kućice.

Ako mu želite pružiti topli dom kakav i zaslužuje, možete se javiti na sigurnakucica@gmail.com ili broj Skloništa za životinje Velika Gorica  095 4000 567.