Home Gospodarstvo U Poljskoj promocija i velikogoričkog ruralnog područja

U Poljskoj promocija i velikogoričkog ruralnog područja

PODIJELITE

Velikogorički Upravni odjel za poduzetništvo, investicije i fondove EU objavio je javni poziv poduzetnicima, obrtnicima, obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima i udrugama s područja Grada Velike Gorice (uključujući Općine Orle, Kravarsko i Pokupsko) za sudjelovanje na međunarodnoj sajamskoj manifestaciji AGROTRAVEL 2015 u Poljskoj.

Cilj sajma je promocija ruralnih područja, seoskih domaćinstava, domaćih i tradicionalnih proizvoda i ostalog kulturnog i tradicionalnog sadržaja.

Na ovogodišnjem 7. AGROTRAVEL-u 2015. koji će se održati od 10. do 12. travnja u gradu Kielce, u Poljskoj, Grad Velika Gorica pozvan je da predstavlja zemlju partner, Republiku Hrvatsku.

– Kako bismo što kvalitetnije predstavili naš Grad te njegova ruralna područja, tradiciju, kulturu, gospodarske i turističke mogućnosti, pozivamo sve zainteresirane poduzetnike da se odazovu ovom Javnom pozivu. Mogu se prijaviti zainteresirana trgovačka društva, obrti, obiteljska poljoprivredna gospodarstva, udruge i zadruge.
Prednost ostvaruju prijavitelji koji djeluju i/ili doprinose razvoju ruralnog područja, seoskih domaćinstava, domaćih i tradicionalnih proizvoda i ostalog kulturnog i tradicionalnog sadržaja. Preporuka odabranim prijaviteljima je da pripreme promotivne materijale na poljskom jeziku – kažu iz Upravnog odjela.

Sajam se održava od 10. do 12. travnja, ali radi pripreme štanda na put se kreće dan ranije (9. travnja 2015. godine) Povratak je planiran dan nakon službenog dijela sajma (13. travnja 2015. godine).

Detaljnije informacije o prijavi doznajte OVDJE