Home Izdvojeno U Monumentu prikupljeno gotovo 30.000 kuna za malenog Nou!

U Monumentu prikupljeno gotovo 30.000 kuna za malenog Nou!

Velikogoričani su po nečemu zaista dobro poznati - a to je veliko humanitarno srce i spremnost pomoći onima kojima je to najpotrebnije

PODIJELITE

Za malenog Nou podigli su se na noge doista svi, a građani našeg grada ponovno iz dana u dan pokazuju koliko je veliko njihovo humanitarno srce. Tako za danas imamo još jednu divnu vijest!

Jučer je sav promet u Monument pizza & grill bio predodređen za malenog Nou, a cifra koju su prikupili ih je iznenadila. Kako kažu iz VG Legacyja, jučer ste svi jeli u Monument pizza & grill. Znate kako znaju?

U jednom danu prikupili su 29.703,00 kuna! Ovaj iznos ostvaren je prodajom u restoranu i kroz dostavu. “Hvala ekipi Monumenta što nisu pali s nogu i što su u ponoć umorni, ali presretni objavili cifru i nazdravili za Noin oporavak. Hvala im na srcu koje su pokazali i kako bi se reklo u nogometnom žargon “ostavili su srce na terenu”!”, govore ponosno iz VG Legacyja.

Iz Monumenta zahvaljuju svim građanima koji su neumorno zvali, koji su došli, jeli i pili za malenog Nou koji putuje za Švicarsku.