Home Najave U kinu triler “Izgubljeni u horizontu” i akcijska komedija “Superinteligencija”

U kinu triler “Izgubljeni u horizontu” i akcijska komedija “Superinteligencija”

Danas do 15 sati, na stranici POU Velika Gorica u tijeku su nagradne igre za oba filmska naslova u kojima možete osvojiti po dvije ulaznice

PODIJELITE

Od danas do 19. siječnja, u goričkom kinu možete pogledati dva nova filmska naslova. Izbor je između ludo napete priče o preživljavanju koja dolazi od autora filmova “10 Cloverfield Lane” i “Opasnost iz dubine” i akcijske komedije s poznatom komičarkom Melissom McCarthy u glavnoj ulozi.

Izgubljeni na horizontu

Za dvoje bivših ljubavnika trebao je to biti kratak let do tropskog otoka na koji su se uputili radi vjenčanja njihova prijatelja. No, samo nekoliko minuta nakon polijetanja, njihov pilot pretrpi kobni srčani udar, ostavljajući Saru i Jacksona bez ideje gdje su, bez radio veze s kontrolom leta i bez znanja o tome kako se upravlja zrakoplovom. Ne okružuje ih ništa, osim beskraja oceana i neba u svim smjerovima, i zastrašujuće oluje koja će ih zahvatiti. Sara i Jackson imaju samo jednu šansu – i nema povratka.

Raspored:

  • 14., 16. i 18. siječnja u 18:00 sati
  • 15. i 19. siječnja u 20:00 sati
  • 17. siječnja u 20:30 sati

Superinteligencija

U životu Carol Peters se nikad ništa neobično ne događa, ali kada počne dobivati povratne informacije s televizora, telefona i mikrovalne pećnice, pomisli da gubi razum. Zapravo, prva svjetska Superinteligencija odabrala je baš nju za promatranje, polako joj preuzimajući život… s većim, skrivenim planom da preuzme svijet. Carol tako postaje posljednja šansa čovječanstva za preživljavanje.

Raspored:

  • 14., 16. i 18. siječnja u 20:00 sati
  • 15. i 19. siječnja u 18:00 sati
  • 17. siječnja u 18:30 satinagradna igra

Imate priliku pogledati ih – besplatno!

Naime, danas do 15 sati, na stranici POU Velika Gorica u tijeku su nagradne igre za oba filmska naslova. Sudjelovati je vrlo jednostavno, a sve što trebate učiniti je:

  •  kliknuti “sviđa mi se” FB stranica POU Velika Gorica (ako već niste)
  • kliknuti “sviđa mi se” ova objava
  • obavezno podijeliti/share (JAVNO) objavu nagradne igre

Pobjednici nagradnjača biti će odabran danas nakon 15 sati nasumičnim odabirom, te će biti objavljeni u komentaru. Sudjelujte, jer možda baš vi budete danas sretnik/sretnica koja će osvojiti po dvije ulaznice za jedan od dva spomenuta filmska naslova!