Home Izdvojeno U goričkom kinu pogledajte filmove “Anka” i “Trainspotting 2”

U goričkom kinu pogledajte filmove “Anka” i “Trainspotting 2”

PODIJELITE
Foto: Dario Drvodelić

Novi kino naslovi večeras stižu u goričko kino. U Kinu Gorica od danas do srijede pogledati možete filmove “Anka” i “Trainspotting 2”.

“Anka” je domaći dječji film kojeg je u trajanju od 90 minuta režirao Dejan Aćimović. Glavne uloge tumače Eric Cantona, Cvita Viljac, Anđela Ramljak, Rade Šerbedžija i Linda Begonja.

– Anka je igrani film za djecu nastao prema romanu Mate Lovraka „Anka Brazilijanka“. To je priča o djevojčici iz sirotišta koju posvaja bogata rođakinja od čije zloće Anka bježi, želeći se vratiti u sirotište. Put je dovodi do ciglane okružene visokim stablima i neobičnom prirodom. Grubih lica i velikoga srca, ciglari joj daju novi privremeni dom – radnju filma opisuju u Kinu Gorica.

Ovaj film na rasporedu je od svaki dan u 18 sati, osim u nedjelju kada se prikazuje sat vremena kasnije.

“Trainspotting 2” je drama namijenjena osobama starijim od 18 godina, a režirao ju je Danny Boyle. Glavne uloge tumače Ewan McGregor, Robert Carlyle i Jonny Lee Miller.

– Ukazala se prilika i stigla je osveta. Prošlo je dvadeset godina. Mnogo se toga promijenilo. Mark Renton vraća se na jedino mjesto koje je ikada mogao zvati domom, a tamo ga čeka stara ekipa – radnju filma opisuju u Kinu Gorica.

Ovaj zanimljivi nastavak pogledati možete svaki dan do srijede u 20 sati, osim u nedjelju u 21 sat.