Home Izdvojeno U dvoranu umjesto na ulicu: Udarnik u potrazi za mladim rukometašicama

U dvoranu umjesto na ulicu: Udarnik u potrazi za mladim rukometašicama

PODIJELITE

Pod motom „Darujmo djeci sport, a ne ulicu!“, Ženski rukometni klub Udarnik u potrazi je za djevojčicama od 8 do 14 godina. Istovremeno žele djecu uputiti na ispravan životni put, ali i ojačati svoje redove.

panadic

– Tražimo svoj podmladak. U Osnovnoj školi Kravarsko već smo pronašli 10 iznimno talentiranih djevojčica i 7 i 8 razreda. U toj ćemo školi u ponedjeljak, 8. rujna prikazati  različite vještine, od driblanja, napada, skok šuta, različitih udaraca i brzih lopti  – ističe glavni trener Igor Panadić.

Osim u Osnovnoj školi Kravarsko, treninzi će se odvijati i u dvoranama ostalih velikogoričkih škola. U ljetnim mjesecima i na prostoru Športsko-rekreacijskog centra Kurilovec. Mlade rukometašice vodit će licencirani treneri.

BOLJA MOTORIKA

– Ženski rukomet zapravo je borilačka vještina s loptom. Taj sport djevojkama omogućuje razvoj motoričkih sposobnosti, koncentracije i jasno, znatno veću komunikativnost i otvorenost u odnosu na vršnjakinje koje se ne bave sportom – priča nam trener Panadić.

rukomet1

Rukometna škola počinje 8. rujna. Prijaviti se možete osobno u Športsko-rekreacijskom centru Kurilovec svakim radnim danom od 18 do 20 sati ili putem telefona 095 573 11 46, 098 47 11 30 ili 091 890 5337.

skolarac

Inače, upravo su iz Udarnika proizašle poznate profesionalke, poput Maje Žilić, Josipe Nuić i Marijane Martić. Nuić i Žilić će zajedno s trenerom Panadićem i trenirati nove članice.