Home Zanimljivosti Turopoljske kapelice u hrvatskom digitalnom magazinu koji se čita u 120 zemalja...

Turopoljske kapelice u hrvatskom digitalnom magazinu koji se čita u 120 zemalja svijeta

PODIJELITE

Da je zima neodoljiva i u Velikoj Gorici svjedoči novi broj tipTravel magazina koji je, uz atraktivne hrvatske i europske destinacije, preporučio i posjet našem gradu.

U tekstu su posebno istaknute kapelice svete Barbare u Velikoj Mlaki, Ranjenog Isusa na Plesu te svetog Ivana Krstitelja u Buševcu, a vrijednim posjeta navodi se i Muzej Turopolja.

Tekst prate i fotografije naših poznatih fotografa, Josipa Škofa i Maria Žileca te Hrvoja Marekovića.tipTravel - turopoljske kapeliceNovi broj magazina donosi niz preporuka za zimska putovanja i aktivan odmor u hrvatskim i europskim destinacijama, a od turističkih trendova predstavlja sve popularniji ‘sharing economy’, kao i takozvana zelena putovanja.

tipTravel magazine je digitalni i interaktivni online magazin o turizmu i putovanjima koji izlazi svaka tri mjeseca u izdanjima na hrvatskom, engleskom i njemačkom jeziku te ga besplatno mogu čitati svi korisnici računala, tablet i smartphone uređaja diljem svijeta.

Sva izdanja magazina možete pronaći na tiptravelmagazine.com kao i na platformi za digitalna izdanja Issuu.com te na iOS Newsstand aplikaciji, koju je moguće besplatno preuzeti u AppStoreu, dovoljno je upisati ‘tipTravel’. Putem aplikacije je, zbog niza interaktivnosti, omogućen još kvalitetniji doživljaj čitanja.tipTravel magazine cover 013 HRMagazin je čitan u više od 120 zemalja svijeta, a preko Facebook-a magazin trenutno prati više od 43 000 fanova. Predstavljanje turopoljskih drvenih ljepotica u tipTravel magazinu veliki je plus u promociji turističke ponude velikogoričkog kraja.