Home Izdvojeno Kronike u novom ruhu

Kronike u novom ruhu

PODIJELITE

Dragi naši čitatelji, u 2016. godinu ulazimo u novom ruhu. Novi vizual portala Kronike Velike Gorice omogućuje brže, ugodnije i jednostavnije pretraživanje vijesti i sadržaja koje vam nudimo.

Veliko Hvala što nas svakodnevno pratite i putem naše Facebook stranice koja ima skoro 16 tisuća lajkova. Upravo ste vi zaslužni što smo u ovome tjednu dosegnuli reach preko 120 tisuća i što imamo više od 8 tisuća lajkova, shareova i komentara.

Portal Kronike Velike Gorice ljetos je proslavio svoj drugi rođendan. Osnovan je u kolovozu 2013. godine. Iz dana u dan pratimo događanja na području Velike Gorice i Turopolja s ciljem očuvanja i promicanja turopoljske tradicijske baštine.kapelica snijeg bez logaNerijetko će čitatelje portala i FB stranice ujutro dočekati fotografija jedne od naših prekrasnih kapelica. Tu su i brojni fotografski dnevni i noćni zapisi Velike Gorice iz zraka, kao i sva raskoš i ljepota naših narodnih nošnji. Ali i avioni, oblaci, parkovi, šume…

No Portal i Facebook tek su dio priče. Tu je naime i tv tjednik Kronike Velike Gorice. U suradnji s Gradom Velika Gorica na Z1 televiziji emitira se emisija u trajanju od 25 minuta koja sadržava događanja iz političkog, društvenog, zdravstvenog, obrazovnog, kulturnog i zabavnog života Velike Gorice i Turopolja.kronike-VG--PLAKATU vremenu kada se nove tehnologije razvijaju brže nego ikada i kada se do informacija dolazi jednim klikom, pravi je izazov biti na vrhu. Portal Kronike Velike Gorice teži tome.