Home Crna Kronika Tragedija u Velikoj Mlaki: Muškarac poginuo nakon istjecanja plina

Tragedija u Velikoj Mlaki: Muškarac poginuo nakon istjecanja plina

PODIJELITE

Jutros u 5:55 sati u ljetnoj kuhinji obiteljske kuće u Velikoj Mlaki, došlo je do eksplozije plina prilikom čega je poginuo 66-godišnji muškarac, doznajemo od velikogoričke policije. Tragedija se dogodila u Ulici Dolenec 31.

PLIN ISTJECAO IZ BOCE

–  Pronašli smo mrtvo tijelo muškarca, vlasnika dvorišnog objekta. Do eksplozije plina je došlo nakon istjecanja plina iz plinske boce zbog neispravne gumene brtve na boci. Smrtno stradao muškarac rođen je 1947. godine, a njegovi su inicijali S.N.  – rekao nam je dežurni šef smjene velikogoričke policije.

URUŠENA LJETNA KUHINJA

Iz policije kažu kako je došlo do potpunog urušavanja ljetne kuhinje koja se kao pomoćni objekt nalazila uz obiteljsku kuću. Do eksplozije je moglo doći zbog statičkog elektriciteta, opuška cigarete ili prilikom običnog paljenja svjetla u prostoriji u kojoj je duže vrijeme istjecao plin. U trenutku eksplozije u kući je bilo više članova obitelji pokojnog muškarca, ali nitko od njih na sreću nije ozlijeđen.

Očevid obavlja Općinsko državno odvjetništvo u Velikoj Gorici, točnije zamjenica općinske državne odvjetnice Sanja Jakovina.

Tijelo nesretnog muškarca preveženo je na Zavod za sudsku medicinu u Zagrebu.

Galeriju fotografija s mjesta tragedije pogledajte ovdje.