Home Crna Kronika Tjedan obilježile zapljene droga, uz marihuanu policija oduzela i speed

Tjedan obilježile zapljene droga, uz marihuanu policija oduzela i speed

PODIJELITE

Tjedan iza nas policija je imala pune ruke posla pri zaplijeni droga. Oduzela ju je od sedmero građana, a u jednom slučaju Velikogoričan je sam donio drogu u Policijsku postaju Velika Gorica. Otac je naime kod sina maloljetnika pronašao 24 grama marihuane i 3,6 grama amfetamina te je odlučio istu predati policiji.

Sve što je imao kod sebe dobrovoljno je predao i 19-godišnjak. Nakon što ga je policija legitimirala 10. ožujka u 22,40 sati u Podbrežnici i oduzela mu 52 grama marihuane, mladić je pozvao policiju kući i dobrovoljno predao 155 grama marihuane spakovane u više paketića, 11,5 grama suhih grančica, 89 grama sjemenki i jednu digitalnu vagu. Policija je protiv mladića podnijela kaznenu prijavu za neovlaštenu proizvodnju i trgovinu drogom.

Istoga dana, u isto vrijeme i u istome kvartu, policija je zatekla kod 22-godišnjakinje 3 paketića marihuane ukupne težine 4,18 grama. Par sati ranije, u Novom Čiču, u 18.30 sati, policijski djelatnici oduzeli su 43-godišnjaku 1,16 grama amfetamina. Dan ranije, 9. ožujka, na području Općine orle, oko 20.30 sati 35-godišnjak je policiji, prilikom legitimiranja, dragovoljno predao joint i vrećicu s 10-ak grama marihuane.

Ista sudbina zatekla je i 31-godišnjaka u Gradićima od kojeg je policija oduzela 7 grama marihuane u utorak 13. ožujka u 20.45 sati. Posljednja zapljena droge zabilježena je prije dva dana, u srijedu u 21,50 sati na Trgu maršala Tita. Mladići stari 21 i 22 godine imali su, svaki kod sebe, po pola grama marihuane.

Protiv svih je policija podnijela prekršajnu prijavu.