Home Izdvojeno Tereza Kesovija: Presretna sam što ću pjevati Velikogoričanima

Tereza Kesovija: Presretna sam što ću pjevati Velikogoričanima

PODIJELITE

Prijatelji stari gdje ste, Nono moj dobri Nono, Mladosti moja lijepa radosti, Moja posljednja i prva ljubavi, samo su neki hitovi Tereze Kesovije koje će u ponedjeljak, 10. veljače 2014., zapjevati u Velikoj Gorici. Tereza je ekskluzivno za KronikeVG izjavila kako je presretna što će pjevati u Turopolju gdje je zadnji put gostovala još za vrijeme Domovinskog rata.

–  Velika Gorica je predivan grad nadomak Zagrebu, prolazila sam ovdje bezbroj puta i odjednom sam dobila poziv da u njega dođem gostovati. Presretna sam zbog toga što ću pjevati Velikogoričanima. U vašem kraju nisam bila davno, od ratnih dana  –  kaže Tereza i najavljuje kako će uz svoje poznate hitove, publiku iznenaditi i s pokojom novijom pjesmom.

– Na koncertu će biti puno ljubavi, dobre volje i pozitivne energije. U svakom slučaju, dobro raspoloženje publike sastavni je dio mojih koncerata, a tako će biti i u ponedjeljak u Velikoj Gorici. Prepustit ću se publici i uživati. Koncert može trajati od sat i 45 minuta do čak dva sata i 45 minuta. Nikada ne gledam na sat, na minute i sekunde jer to mi nije važno. Jednostavno slijedim bilo publike, osjećam je i poštujem njihovu želju. Radujem im se od sveg srca, a nadam se da se oni raduju i meni  –  ispričala nam je Tereza Kesovija.

Koncert počinje u 20 sati u Pučkom otvorenom učilištu, gdje se mogu i kupiti ulaznice po cijeni od 50 kuna.