Home Najave Subota je rezervirana za kreativne i zabavne dječje radionice u POU VG

Subota je rezervirana za kreativne i zabavne dječje radionice u POU VG

Održat će se radionica crtanja Picassove Guernice i popularne MozgoLOMKE

PODIJELITE
I ova subota, 20. ožujka rezervirana je za kreativne i zabavne dječje radionice u Pučkom otvorenom učilištu. Izbor je zaista odličan, vjerujemo da će se klinci i klinceze zainteresirati i poželjeti sudjelovati u barem jednoj od dvije ponuđene radionice.
Naime, održat će se radionica crtanja i MozgoLOMKE. Radionice su predviđene za uzrast djece od šest godina nadalje. U nastavku donosimo informacije o terminima i cijenama svake od radionica.

Škola crtanja: Picassova Guernica

  • Termin održavanja i trajanje: početak u 10.00 sati, trajanje 90 minuta
  • Učionica: 222, II. kat, Zagrebačka 37
  • maksimalno osam polaznika
  • Cijena: 60,00 kn

Škola crtanja/Likovna radionica namijenjena je osnovnoškolcima sa svrhom usvajanja temeljnog vizualnog jezika poticanjem likovnog govora likovno – tehničkim sredstvima. Koriste se razne tehnike uz primjenu različitih materijala poput olovke, tinte, kartona, papira, žice, tempera, kista i sl.

– Kao ciljeve ističemo primjenu vlastitog iskustva i rješavanje postavljenih likovnih problema, osvješćivanje sposobnosti promatranja i otkrivanja oblika i pojava, razvijanje orijentacije u prostoru i oblikovno – stvaralačke sposobnosti te zapažanje opipom i vidom. Namjera je kod djeteta postići kreativne i izražajne sposobnosti – kazali su iz POU VG.

MozgoLOMKE

Na koji način ‘uobičajenu’, ‘dosadnu’ rutinu pretvoriti u igru i zabavu? Naučite u POUVG na radionicama lateralne osnove male kreativne edukacije pod nazivom „mozgoLOMKE“.

Mozgolomke su predviđene za male genijalce od drugog do četvrtog razreda Osnovnih škola, istraživače i sve one koji muku muče s nezanimljivim školskim gradivom.

Djeca će uz stručno vodstvo Lovorke Kovačević-Poletto, diplomirane učiteljice razredne nastave i informatike, imati prilike naučiti promišljati i rješavati svoje obaveze novim metodama koje potiču kreativnost te donose svježe ideje u dječju svakodnevicu!
Nova radionica će se održati u subotu, 20. ožujka, s početkom u 10.30 sati u POUVG!

Maksimalni broj sudionika je šest, a cijena radionice je 50 kuna.

Dođite i otkrijte nove talente u sebi! Uplata radionica moguća je putem webshopa.
– Molimo polaznike da prije dolaska izmjere tjelesnu temperaturu. Ako je tjelesna temperatura viša od 37,2 °C i ako se osoba osjeća bolesno ili ima bilo koje znakove bolesti, molimo da ne dolazi na radionicu – poručili su iz POU VG.