Home Izdvojeno “Stresite stres” kroz besplatne radionice u Centru za djecu mlade i obitelj

“Stresite stres” kroz besplatne radionice u Centru za djecu mlade i obitelj

Naučite tehnike smirivanja, opuštanja i rješavanja stresa

PODIJELITE

Centar za mlade i obitelj uz voditeljicu programa Ivu Bačurin i ove godine organizira program “Stresite stres”. Riječ je o programu namijenjenom svima onima koji žele proučiti učinke stresa kojeg osjećaju te osvijestiti vlastite izvore stresa i reakcije na stres te strategije nošenja sa stresom. Radionice će se održavati kroz šest susreta jednom tjedno i svaki će trajati po dva sata. U ta dva sata će odrasli imati priliku proučiti stres te isprobati neke tehnike i metode smanjivanja stresa.

“Ove radionice odličan su način da si bolje osvijestite što stres radi našem tijelu, našim mislima te kako utječe na naša ponašanja i svakodnevne aktivnosti. Kroz ovaj program naučila sam metode i tehnike smirivanja i rješavanja stresa koje još uvijek povremeno koristim, svakako preporučam svima onima koji žele početi više misliti na sebe.”, govori nam prošlogodišnja polaznica ovog programa.

Termin radionica je ponedjeljkom od 18 do 20 sati, a pohađanje je programa besplatno. Voditeljica programa je Iva Bačurin, dipl.socijalna radnica.

Prijave za program su u tijeku i traju do petka 14.travnja 2023. godine. Prijaviti se možete na telefon 6231-734, mobitel 091/6231-734, e-mail info@centar-dmo-vg.hr ili putem FB stranice Centra za djecu mlade i obitelj.