Home Izdvojeno Spreman za subotnji meč – Bačurin: Nema za mene više laganih mečeva

Spreman za subotnji meč – Bačurin: Nema za mene više laganih mečeva

PODIJELITE

Kako prenose na portalu Croring.com, nakon poraza u Liverpoolu od aktualnog WBC-ovog prvaka u cruiserweightu Tonyja Bellewa, 34-godišnji Velikogorički boksač Ivica Bačurin sastaje se sa šest godina mlađim teškašem Dillianom Whyteom.
Whyteu su prethodno otkazali Cyril Leonet i Danny Batchelder. Whyte je jedini profesionalni poraz doživio je u svojoj posljednjoj borbiprotiv  Anthonyja Joshue u prosincu prošle godine.

Bačurin se javio redakciji Croringa iz Londona gdje je održana press konferencija i gdje je prvi put stao oči u oči sa svojim protivnikom.
– Poziv je stigao jučer i nisam se dvoumio zato što smo ja i moj menadžer Luka Popović već ranije ponudili da se borimo s Dillianom. Ne znam koliko će biti teži od mene. U petak je vaga, ali mislim nekih 20 kilograma. Dobro se osjećam. Bit će to težak meč, a i nema za mene više laganih mečeva. – izjavio je Ivica Bačurin.

Bačurina su organizatori na ovaj meč pozvali u zadnji tren, no njega takve stvari ne brinu ni ne smetaju.
– Ne smeta mi što sam u takvoj situaciji. Drago mi je da jesam, jer sam do sada uvijek opravdao priliku i zato ih i dalje dobivam. Sigurno da godi biti dio ovakvih velikih evenata.- dodao je Bačurin.

Ivica Bačurin nastupa ove subote u londonskoj O2 Areni.