Home Izdvojeno Besplatno upišite dva nova obrazovna programa Pučkog otvorenog učilišta

Besplatno upišite dva nova obrazovna programa Pučkog otvorenog učilišta

PODIJELITE
Foto: Dario Drvodelić

Pučko otvoreno učilište otvorilo je natječaj za upis polaznika na dva nova obrazovna programa. Riječ je o programima za Voditelja društvenog poduzeća i Knjigovođe društvenog poduzeća koji su uvedeni u sklopu europskog projekta EDU VG PP PLUS. Ove edukacije namijenjene su dugotrajno nezaposlenim osobama i potpuno su besplatne.

Natječaj je otvoren do 11. srpnja. Svi zainteresirani mogu se prijaviti i na prezentacije obrazovnih programa koje će se održati 7. i 8. srpnja u Učilištu. Ako kandidati iz Zagreba pokažu interes , moguće je da će se prezentacije održati 5. i 6. srpnja i u Zagrebu.
Kako navode iz Pučkog otvorenog učilišta, prijaviti se mogu hrvatski državljani sa završenim srednjoškolskim, odnosno visokoškolskim obrazovanjem, uz uvjet da su prijavljeni u evidenciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Više informacija o programima i specifičnim uvjetima za prijavu na svaki pojedini program možete pronaći ovdje, a svoja pitanja možete postaviti na telefon 01 6259 801 ili na e-mail adresu tajnistvo@pouvg.hr.