Home Kultura Sljedećeg tjedna na goričkim kazališnim daskama “Guja u njedrima”

Sljedećeg tjedna na goričkim kazališnim daskama “Guja u njedrima”

Kroz crni humor i u duhu napetog psihološkog trilera, gledatelji će moći pratiti potpuno neočekivane smjerove, zaplete i rasplete triju žena kompleksnih i „pomaknutih” karaktera

PODIJELITE

“Guja u njedrima” (Snake In The Grass 2002.), kazališni tekst poznatog i svjetski priznatog autora Alana Ayckbourna, na zanimljiv i intrigantan način donosi dojmljivu i slojevitu priču. Riječ je o predstavi koja će se održati 26. siječnja s početkom u 20 sati u Dvorani Gorica.

U izazovnim glumačkim interpretacijama triju glumica (Ines Bojanić, Jasne Palić Picukarić i Hane Hegedušić), predstava na zanimljiv i intrigantan način donosi dojmljivu i slojevitu priču. Kroz crni humor i u duhu napetog psihološkog trilera, gledatelji će moći pratiti potpuno neočekivane smjerove, zaplete i rasplete triju žena kompleksnih i „pomaknutih” karaktera.

Nakon trideset godina, Anabela dolazi u obiteljski dom gdje živi njena mlađa sestra Miriam koja je cijeli svoj život ostala uz oca. Neposredno prije smrti otac je neočekivano ostavio cijelo nasljedstvo Anabeli. Alisa, njegovateljica pokojnog oca, ispriča joj kako je od Miriam dobila otkaz prije negoli je otac preminuo i tvrdi da je njena sestra ubila oca. Alisa prijeti i ucjenjuje kako će sve prijaviti policiji ukoliko joj se ne plati pozamašna svota novca kao kompenzacija za otkaz i šutnju. Dvije sestre, Anabela i Miriam, ujedinjuju se u odluci da pokušaju riješiti problem s ucjenom.

Ulaznice za predstavu GK Požega možete kupiti na blagajni Učilišta ili putem webshopa.

Cijena ulaznice: 60,00 kn

*Ulaz je moguć uz predočenje COVID potvrde za starije od 16 godina