Home Crna Kronika Pripazite džepari ordiniraju Goricom

Pripazite džepari ordiniraju Goricom

PODIJELITE

Jučer oko 12,30 sati naša sugrađankina našla se na meti džepara. Krađa se dogodila u čekaonici u Domu zdravlja Velika Gorica dok je 75-godišnja starica čekala svoj red kod zubara. Džepar je iskoristio nepažnju oštećene kako bi iz njezine torbice ukrao novčanik. U novčaniku se nalazio novac i dokumenti, a šteta je procijenjena na tisuću kuna.

Sličan slučaj desio se i 24. siječnja između 8,40 i 8,55 sati, no ovaj put u trgovačkom centru Kaufland. Tijekom kupovine u centru 48-godišnja Goričanka ostala je također bez novčanika. Lopov je iskoristio gužvu i nepažnju vlasnice te joj iz torbice ukrao novčanik u kojem su se nalazili samo dokumenti i bankovne kartice. Oštećena je uspjela zapamtiti sumnjivu osobu na koju sumnja da ju je pokrala.

– Riječ je o ženskoj osobi, staroj oko 35 godina, visine oko 165 centimetara, srednje tjelesne građe, tamnije boje kose dužine do ramena i tamnije puti. – Niko Kuzmanović iz velikogoričke policije zamolio je kupce koji su u to vrijeme boravili u trgovačkom centru da se jave ako imaju bilo kakvu informaciju o ovoj osobi.

NA METI LOPOVA NAŠLE SE ZLATARNICA I PARFUMERIJA

Između 21. i 22. siječnja tijekom radnog vremena dogodila se krađa nakita u poslovnici Zlatarne ‘Celje’. Lopov je morao biti jako spretan da izvede ovakvu vratolomiju pored trgovca koji se nalazio u zlatarnici. Očito spretni lopov uspio je iz vitrine ukrasti ogrlicu i narukvicu vrijedne 6 tisuća kuna.

Na meti lopova 26. siječnja oko 16,30 sati našla se i trgovina DM-a na Trgu Stjepana Radića. Lopov je iskoristio nepažnju zaposlenika i s police ukrao tri parfema vrijedna 1825 kuna.