Home Izdvojeno Prijavite se na edukaciju ”Kako postati društveni poduzetnik”

Prijavite se na edukaciju ”Kako postati društveni poduzetnik”

Prijave zainteresiranih polaznika edukacije, njih maksimalno 15, koji zadovoljavaju uvjete Javnog poziva će se kronološkim redoslijedom zaprimanja predložiti Ekonomskom fakultetu Zagreb.

PODIJELITE
foto: Kronike Velike Gorice/Ilustracija

Zagrebačka županija uključila se u projekt ”Kako postati društveni poduzetnik” koji provodi Ekonomski fakultet Zagreb, a koji se financira sredstvima Europskog socijalnog fonda. Svi koji žele pohađati edukaciju, a s područja su Zagrebačke županije, trebaju su prijaviti najkasnije do 8. veljače ove godine. Prijave zainteresiranih polaznika edukacije, njih maksimalno 15, koji zadovoljavaju uvjete Javnog poziva će se kronološkim redoslijedom zaprimanja predložiti Ekonomskom fakultetu Zagreb.

Edukacija je namijenjena nezaposlenim ciljanim socijalnim skupinama s prebivalištem ili boravištem na području Zagrebačke županije i to prvenstveno mladim nezaposlenim osobama s najmanje završenom srednjom školom (SSS) do 25 godina starosti, zatim invalidima, djeci branitelja te manjinama, ali i kandidatima koji rade u društveno-socijalnim udrugama.

Edukacija će se provoditi od 9. veljače do 5. svibnja 2018. godine i to petkom od 16:15 do 20 sati, te subotom od 9:15 do 13 sati u prostorijama Ekonomskog fakulteta. Po završetku edukacije polaznicima će biti dodijeljen Certifikat o završenom FBA studiju ”Poduzetništvo u ekonomiji znanja”.

U sklopu edukacije polaznici će slušati sljedeće kolegije: Osnove mikroekonomije, Osnove poduzetništva, Poduzetničke strategije, Poduzetnički menadžment, Društveno/socijalno poduzetništvo, financiranje projektnih/poduzetničkih aktivnosti, Poduzetničko računovodstvo, Lokalni ekonomski razvoj, Virtualna ekonomija, Marketing poslovnih projekata, Stakeholderski pristup u poduzetništvu i Poslovno planiranje – analiza planova.

Prijave i potrebnu dokumentaciju treba dostaviti najkasnije do 8. veljače na adresu: Zagrebačka županija, Upravni odjel za gospodarstvo, Ulica grada Vukovara 72/V – 10000 Zagreb ili na e-mail uog@zagrebacka-zupanija.hr s naznakom Prijava na edukaciju „Kako postati društveni poduzetnik“. Tekst javnog poziva nalazi se ovdje, a prijavni obrazac ovdje. Za dodatne informacije kontaktirajte Upravni odjel za gospodarstvo Zagrebačke županije na e-mail: uog@zagrebacka-zupanija.hr i/ili broj telefona 01/6009 415.