Home Gospodarstvo Predložite Gradu programe javnih potreba u kulturi, socijalnoj skrbi i zdravstvu

Predložite Gradu programe javnih potreba u kulturi, socijalnoj skrbi i zdravstvu

PODIJELITE

Grad Velika Gorica poziva sve ustanove kulture kojima je on osnivač da do 22. rujna dostave prijedloge programa rada i financijske planove za 2018. godinu.

– Uz prijedloge programa predlagatelji su dužni dostaviti i prijedlog financijskog plana te navesti izvore financiranja (grad, županija, ministarstvo, vlastita sredstva i ostalo). U Program javnih potreba u kulturi Grada Velike Gorice za 2018. godinu uvrstit će se prijedlozi sukladno Zakonu i prijedlogu Kulturnog vijeća Grada Velike Gorice – poručili su.

Program javnih potreba u kulturi Grada Velike Gorice za 2018. godinu donosi Gradsko vijeće sukladno članku 9a. Zakona o financiranju javnih potreba u kulturi.

Grad je pozvao i sve ustanove koje obavljaju djelatnost iz područja socijalne skrbi i zdravstvene zaštite da također do 22. rujna dostave svoje prijedloge programa rada i financijske planove za 2018. godinu.

Prednost za uvrštavanje u Program javnih potreba u socijalnoj skrbi i zdravstvu Grada Velike Gorice za 2018. godinu imat će programi koji su usmjereni na unapređenje kvalitete života djece, mladih i obitelji u socijalno zaštitnoj potrebi, zatim na unapređenje kvalitete života djece s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom te na zdravstvenu zaštitu i očuvanje mentalnog i fizičkog zdravlja.

Prijedloge programa možete prijaviti putem obrazaca koje možete pronaći ovdje.