Home Izdvojeno Pratite li seriju Drugo ime ljubavi? U njoj sada glumi dvoje Velikogoričana

Pratite li seriju Drugo ime ljubavi? U njoj sada glumi dvoje Velikogoričana

Gianna Kotroman u seriji glumi već sedam mjeseci, a Tomislav Odžić dobio je epizodnu ulogu

PODIJELITE
Foto: Privatni album

‘Drugo ime ljubavi’ serija je koja se počela prikazivati na Novoj TV 8. rujna prošle godine, a oni koji je prate znaju da u njoj već sedam mjeseci glumi i naša sugrađanka Gianna Kotroman i to u ulozi medicinske sestre Mirjane Šikić. Sada je epizodnu ulogu u ovoj seriji imao još jedan naš sugrađanin – Tomislav Odžić, mnogima poznat kao Tomo Vega, trener u akrobatskom rock’n’rolla klubu Vega.

Gianna Kotroman je inače glumica i radijska voditeljica, a ovo joj je prvi projekt nakon porodiljnog. “Kada su me zvali mislila sam da će u pitanju biti samo jedna epizoda, ali su raspisali moj lik i sada sam dio tima. Imam snimanja dva do tri puta tjedno.”, govori nam.

U seriji sada glumi dvoje Velikogoričana

Ulogu u jednoj epizodi je sada dobio i Tomislav Odžić i to kao voditelj gradilišta. Ovo mu nije prvo glumačko iskustvo jer je do sada već glumio i statirao u reklamama, no građanima Velike Gorice zasigurno je poznatiji kao voditelj u akrobatskom rock’n’roll klubu Vega.

U seriji Gianna glumi medicinsku sestru Mirjanu Šikić i kako nam kaže, zbilja voli svoj posao. “Htjela sam se više fokusirati na glumu, da to bude u prvom planu. Sva sam u tome, super mi je to raditi, volim to i jako sam sretna. Uživam u glumi jer volim kamere, učiti tekstove i sve što ide uz to.”

Naša sugrađanka možda vam je poznata i iz drugih serija u produkciji Nove TV kao što su Obični ljudi, Ljubav u zaleđu, Larin izbor te Najbolje godine. Za zaljubljenike u ovu tv sapunicu Gianna nam je otkrila par stvari koje ćemo saznati u nadolazećim epizodama. “Mogu jedino reći da se jedna vrlo zapetljana priča počela raspetljavati i da će to biti jako zanimljivo. Moglo bi biti i nekih događaja koji će mnoge iznenaditi. Pozivam sve da prate seriju jer će biti zbilja zapetljano i zanimljivo.”

Serija Drugo ime ljubavi prati život Lole, mlade žene koja očajnički traži svog izgubljenog sina i bježi od teške prošlosti u kojoj je posesivno pokušava zadržati problematični Igor – otac njezina djeteta. Nakon deset godina konačno nalazi pouzdan trag o sinu, ali da bi ga vratila mora se odreći svega, pa čak i svog imena. Opasan plan dodatno komplicira sudbinska ljubav prema Saši, naizgled savršenom muškarcu. Reprizu emitiranih epizoda kroz tjedan pogledajte vikendom.