Home Izdvojeno Posjetite Poljoapoteku u trgovini Plam

Posjetite Poljoapoteku u trgovini Plam

PODIJELITE

Dolazi nam proljeće pa su i radovi na otvorenome intenzivniji. Okopavanje vrtova, uređenje okućnice, radovi na polju, sve to tek slijedi. Da bismo posao napravili kvalitetno, uz dobar radni alat potrebni su i kvalitetno sjeme, sadnice i supstrati.

Sve što vam treba za proljetnu sjetvu i radove na otvorenome možete pronaći na jednome mjestu u Velikoj Gorici. Trgovina Plam, u svojoj ponudi ima velik izbor sjemenskog kukuruza, krumpira, sadnica voćki i vinove loze, zatim ruže Horvat i presadnice. Za bolji urod tu su i umjetna gnojiva (Petrokemija i Yara) i organska gnojiva (konjsko-kravlje i pileće) te veliki izbor zaštitnih sredstava.

Ako nemate zemlju i tegle kamo biste posadili svoje biljke, ne brinite, Plam u svojoj bogatoj ponudi ima i zemlju za presadnice i cvijeće te velik izbor tegli svih veličina i boja, a tu je još i alat za vrt: crijeva i pribor za navodnjavanje, hranilice, pojilice, špage, vreće, zaštitne rukavice, oprema za varenje i plin.

Kod većih količina kupljene robe, postoji mogućnost dostave na kućnu adresu. Plaćati možete na rate, a na gotovinska plaćanja odobrava se popust od šest posto.

Plam nudi i brzu dostavu plinskih boca i tehničkih plinova u vaše domove i poslovne objekte. U ponudi također imaju CO2 za točeno pivo te dušik za vino.

Plam radi svaki dan, a nalazi se u Josipovićevoj ulici 24, Velika Gorica.

Telefon

01 621 80 01

098 95 64 222

091 89 36 555

Radno vrijeme

Pon-pet  7 – 19 sati

Sub  7.30 – 17 sati

Ned  8 – 14 sati

[print_gllr id=43282]