Home Vijesti Pošaljite video svoje udomljene životinje i pomozite Ivani Kindl u izradi novog...

Pošaljite video svoje udomljene životinje i pomozite Ivani Kindl u izradi novog spota

Velika ljubiteljica mačaka i naša sugrađanka snimila je pjesmu "Božić je i njima", a spot želi upotpuniti pravim, emotivnim videima

PODIJELITE
Foto: Ivana Kindl / Instagram

Ivana Kindl, naša sugrađanka i poznata pjevačica, velika je ljubiteljica mačaka. Poznato je i da ih već godinama udomljava, hrani te pomaže i kastrira ulične mačke. Nerijetko govori o toj ljubavi koju spominje u intervjuima i na svojim društvenim mrežama, a dokaz tome je i tetovaža mačke koju ima na vratu.

Zbog te ljubavi prema životinjama napisala je pjesmu “Božić je i njima” koja je posvećena upravo napuštenim životinjama. No, kako bi spot bio potpun, traži pomoć svojih pratitelja. “Kako bismo to ostvarili treba nam i vaša pomoć. Snimite sebe i svoje udomljene mace ili pse i pošaljite mi snimke na  bozicjeinjima@gmail.com kako bismo svima koji razmišljaju o udomljenju pokazali koliko nam ljubavi životinje mogu pružiti. Ukoliko svoje snimke izrađujete vašim mobilnim uređajima, molimo vas da ih snimate u horizontalnom položaju u HD kvaliteti.”, objavila je Ivana Kindl.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ivana Kindl OFFICIAL (@ivanakindl)

Podsjetimo, Ivana Kindl snimila je za sada već dva spota u Velikoj Gorici. Novu pjesmu “Božić je i njima” možete poslušati u nastavku.