Home FOTO VIJEST POMOZIMO JOSIPI VRATITI NADU Društvo žena Buševec rekordno prikupilo sredstva za krovište

POMOZIMO JOSIPI VRATITI NADU Društvo žena Buševec rekordno prikupilo sredstva za krovište

Ovim putem se zahvaljujemo svim ljudima dobra srca koji su uplatili novac na naš žiro račun, a pomoć našoj Josipi je i dalje potrebna

PODIJELITE
Foto: Društvo žena Buševec/Facebook

Nedavno smo izvještavali o involviranju Društva žena Buševec u novom humanitarnom cilju – ‘Pomozimo Josipi vratiti nadu’.

Podsjetimo, nekoliko mještana je kontaktiralo predsjednicu i zamolilo Društvo za osmišljavanje i provedbu akcije za svoju sumještanku Josipu Smolčić koja je stradala u automobilskoj nesreći. Naime, sredstva za krovište Josipina novog doma skupljena su u rekordnom vremenu!

– S ponosom možemo istaknuti kako smo u kratkom vremenu prikupili dovoljno novca i platili krovište njezina novog doma. Zahvaljujući svima nama ova akcija će biti plodonosna i Josipa će se s obitelji moći useliti u svoju novu kuću. Troškovi krovišta su iznosili 18.000 kn, a od toga su naše prikupljene donacije bile 13 000 kn, a 5.000 kn je bilo od obitelji Smolčić. Danijel Kovačić je donirao jedan dio građevinske limarije. Kad sve bude završeno, navest ćemo sve donatore. Ovim putem se zahvaljujemo svim ljudima dobra srca koji su uplatili novac na naš žiro račun – poručili su iz Društva žena Buševec.

Podsjećamo, i dalje možete pomoći Josipi uplatom na račun Društva žena Buševec:

  • IBAN: HR8123600001101317318

Akcija se nastavlja i dalje za ostale potrepštine, a iz Društva žena Buševec pozivaju građane da se i dalje odazovu ovoj humanitarki, jer je njihovoj sumještanki Josipi potrebno još puno do useljenja u novi dom.

– Radovi su u tijeku, a mi smo u procesu nabave pločica i laminata. Sada bi hitno bi trebalo prikupiti sve potrebno za kupaonu i općenito sanitarni čvor kuće. Na svojoj Facebook stranici obavještavat ćemo vas o daljnim koracima i potrepštinama kako bi naša Josipa čim prije uselila u topli dom prilagođen uvjetima u kojima živi i funkcionira – otkrila je predsjednica DŽ Buševec.