Home Crna Kronika POLICIJA Jedanaest kazni za prebrzu vožnju, dvoje pod utjecajem alkohola

POLICIJA Jedanaest kazni za prebrzu vožnju, dvoje pod utjecajem alkohola

Najviše je popio 25-godišnjak zaustavljen u subotu

PODIJELITE

Nakon tri dana vikenda u kojoj su proveli već poznate akcije mjerenja brzine te utjecaj alkohola i droga, ipolicijsko izvješće izgleda ovako:

“Utvrđeno je 13 ciljanih prekršaja i to dva prekršaja vozača pod utjecajem alkohola te 11 prekršaja nepropisne brzine. Također tijekom provođenja akcije utvrđeno je i 10 ostala prekršaja iz domene prometa. Ukupno su utvrđena 22 prometna prekršaja.

Najveća izmjerene koncentracija alkohola u organizmubila je u subotu, 14.09.2019. godine u 03,57 sati. Muškarac (starosti 25 godina), upravljao je osobnim automobilom, s utvrđenom  koncentracijom alkohola u organizmu od 1,43 g/kg.   Kretao se kolnikom Zagrebačke ulice u smjeru sjevera u mjestu Velika Gorica. Dolaskom do kbr.29 zagrebačke ulice isti je zaustavljen i izvršeno alkotestiranje. Istome je na mjestu događaja izdan  Prekršajni nalog i privremeno oduzeta vozačka dozvola i isključen je iz prometa.

U vrijeme provođenja akcije tijekom vikenda desile su se 1 prometne nesreće sa materijalnom štetom”, stoji, među ostalim u policijskom izvješću.