Home Crna Kronika Policajac automobilom naletio na biciklisticu, teško je ozlijeđena

Policajac automobilom naletio na biciklisticu, teško je ozlijeđena

PODIJELITE
Foto: Ilustracija

73-godišnja biciklistica teško je ozlijeđena u Gradićima, nakon što je na nju osobnim automobilom naletio 46-godišnji policajac. Nesreća se dogodila jučer u 17,50 sati u Gradićkoj ulici. Iz policije ističu kako je očevid pokazao da je nesreću skrivila biciklistica.

Autolakirnica Brkić

Nesretna žena upravljala je biciklom nogostupom Gradićke ulice u smjeru juga.

– Dolaskom do kućnog broja 3 skrenula je u desno, uključujući se u promet na kolnik Gradićke ulice, a da nije propustila vozilo koje se kretalo tim kolnikom. Na stražnju desnu stranu njezinog bicikla naletio je prednjim lijevim dijelom osobni automobil Volkswagen Vento zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 46-godišnjak, krećući se zapadnom kolničkom trakom Gradićke ulice u smjeru juga – kažu u policiji.

POLICAJAC SE VRAĆAO S POSLA

Riječ je o velikogoričkom policajcu koji se, kako doznajemo, vraćao s posla, kroz Gradiće prema Donjoj Lomnici. Za vrijeme nesreće bio je u odori policije. Policija nam je potvrdila da zbog činjenice da je gorički policajac očevid nisu obavljali njegovi kolege iz Velike Gorice, već ekipa prometne policije iz Lučkog.

73-godišnja Slavica Bolješić u nesreći je zadobila teške ozljede glave. Hitno je prevezena u zagrebačku bolnicu Rebro, gdje se, kako doznajemo, nalazi izvan životne opasnosti.