Home Izdvojeno Pokušavaju svijet učiniti boljim mjestom

Pokušavaju svijet učiniti boljim mjestom

PODIJELITE

U sklopu projekta “Volonterska mreža ruralnih zajednica Karlovačke i zagrebačke županije” u srijedu u 17 sati počela je druga od tri radionice u Pokupskom na temu volonterskog menadžmenta i promocije volonterske prakse. Eudkativne radionice provodi Volonterski centar Kupa, kao dio udruge građana LAG Vallis Colapis, uz financijsku potporu Ministarstva socijalne politike i mladih.

volonterizam– Pokušavamo ljudima u malim zajednicama prenijeti znanja i kompetencije koje mi imamo o volonterstvu i volonterskoj praksi kako bi i oni možda mogli postati organizatori volontiranja jer, naravno, volontiranjem svijet postaje bolje mjesto, objasnila je voditeljica programa Marta Terzić i dodala kako su radionice namijenjene svima, kako volonterima i organizatorima volontiranja, tako i svim građanima koje ova tema zanima.

Nakon Pokupskog, besplatne trodnevne radionice još će se održati u Lasinju, Pisarovini i Dugoj Resi. Nije se potrebno najaviti, a detaljne informacije mogu se pronaći na internetskim i facebook stranicama Volonterskog centra Kupa.