Home Izdvojeno Ove subote 15. Folklorni susreti “Pjesmom i plesom kroz Veleševec”

Ove subote 15. Folklorni susreti “Pjesmom i plesom kroz Veleševec”

Nakon povorke će se održati nastupi kulturno umjetničkih društava

PODIJELITE
Foto: Arhiva 2017.

KUD Veleševec nastavlja svoju dugogodišnju tradiciju folklornih susreta Pjesmom i plesom kroz Veleševec i ove godine. Ovaj puta, obilježavaju 15. susrete koji će se održati u subotu, 1. srpnja, s početkom programa u 15 sati. Prije samog programa, kulturno-umjetnička društva će se okupiti oko 14 sati ispred Društvenog doma.

Središnji dio događanja bit će povorka kroz selo koja će započeti u 15 sati. Nakon povorke, očekuju nas brojni nastupi, a kasnije će uslijediti druženje i zabava uz glazbu benda “Ti i ja”. Za sve sudionike i goste pripremit će ukusni gulaš i osvježavajuća hladna pića.

Posebno je važno istaknuti da ove godine susrete obilježava poseban entuzijazam: “Moramo napomenuti da svake susrete napravimo s velikim veseljem, no ove radimo sa jos većim pošto smo u subotu na Županijskoj smotri folklora u svetom Ivanu Zelini prošli na Vinkovačke jeseni”, govore nam iz KUD-a Veleševec.

Na 15. susretima će se pridružiti sudionici iz drugih kulturno-umjetničkih društava – HKUD Poculica Letovanić, KUD OSS Lupoglav, KUD Stari Grad Lukavec, Češka beseda Končanica i KUD Tišičani.

Pridružite im se u subotu na našim susretima Pjesmom i plesom kroz Veleševec te uživajte u bogatom kulturnom programu, druženju i gastronomskim užicima.