Home Izdvojeno Otvorene su prijave za 4. Turopoljski Chill & Grill!

Otvorene su prijave za 4. Turopoljski Chill & Grill!

Prijaviti se mogu ekipe od 3 do 15 članova

PODIJELITE

Nakon duže stanke, ove godine će se ponovno održati Turopoljski Chill & Grill u organizaciji Goričkog kluba mladih i KUD-a Čiče Novo Čiče. Ova manifestacija na predivnom otvorenom prostoru kod Etno sela Čiče odličan je način za provesti sunčanu subotu, 14. svibnja!

Na ovoj manifestaciji natječu se ekipe u pripremanju najboljeg roštilja te je u godinama do sada obično sudjelovalo oko 20 ekipa. Najbolji roštilj odabrat će stručni žiri, a za najbolje će biti osigurane i nagrade. Okupljanje će početi u 14 sati, a samo roštiljanje oko sat vremena kasnije.

“Prijaviti se mogu ekipe od 3 do 15 članova, a kotizacija, koja se uplaćuje na licu mjesta, iznosi 100 kuna po ekipi. Uz vlastitu rešetku i meso, ponijeti treba dobar duh, a mi ćemo vam osigurati sve ostalo – stol/stolice, ugljen, potpalu, pribor za jelo, glazbu i zagarantiranu zabavu. Pridružite nam se na dugoočekivanom druženju uz razne
okuse, kreativne nagrade”,
govori nam Sara Kajgana Raga, voditeljica GKM-a.

Zabava je, kao i prijašnjih godina, osigurana i za male i za velike, gdje će se moći pronaći svega pomalo. Odrasle očekuje razgledavanje Etno naselja, degustacija hrane te ponuda pića kao i dobra muzika, dok će se djeca zabavljati uz starinske igre.

Za sudjelovanje je potrebna prijava putem obrasca koji možete pronaći OVDJE.