Home Kultura Otvorena audicija za glumce: Scena Gorica priprema predstavu “Ružno pače”

Otvorena audicija za glumce: Scena Gorica priprema predstavu “Ružno pače”

Audicija će se održati 12. prosinca

PODIJELITE

Gradsko kazalište – Scena „Gorica“ traži troje glumaca za novu predstavu za djecu, “Ružno pače”, prema tekstu Hansa Christiana Andersena.

Pozivaju se svi zainteresirani glumci da se prijave na audiciju koja će se održati 12. prosinca 2023. u Dvorani Galženica Pučkog otvorenog učilišta Velika Gorica (Trg Stjepana Radića 5, 10410 Velika Gorica). U prijavi treba poslati ime, prezime, adresu, broj mobitela, e-mail adresu, dvije fotografije i kratku biografiju.

Prijaviti se mogu profesionalni glumci i studenti glume, a za audiciju je potrebno pripremiti i otpjevati jednu pjesmu iz bilo kojeg žanra i razdoblja. U glazbenom dijelu audicije prvenstveno će se provjeravati ritam, sluh i muzikalnost. Za glumački dio audicije potrebno je pripremiti i izvesti bilo koji prozni tekst maksimalne dužine dvije kartice teksta. Odabrani tekst može sadržavati dijaloge, a pripovjedni dio je obavezan. Planirani početak rada na predstavi je 8. siječnja 2023., a premijera predstave je planirana za 17. veljače 2024. Gradsko kazalište – Scena „Gorica“ ne pokriva putne troškove.

Prijave se primaju do 8. prosinca 2023. putem e-maila: scena.gorica@pouvg.hr.