Home Izdvojeno Otvoren natječaj Zagrebačke županije za financijsku potporu projektima zdravstvenog, socijalnog i humanitarnoga...

Otvoren natječaj Zagrebačke županije za financijsku potporu projektima zdravstvenog, socijalnog i humanitarnoga karaktera.

PODIJELITE

Zagrebačka županija objavila je natječaj za financijsku potporu programima i projektima zdravstvenog, socijalnog, humanitarnog i sličnog značenja. Natječaj je vrijedan 2,3 milijuna kuna, a na njega se mogu prijaviti udruge i druge neprofitne organizacije te ustanove čija je djelatnost briga za djecu s posebnim potrebama, a osnivač je Republika Hrvatska ili jedinice lokalne samouprave na području Zagrebačke županije.

Prednost će imati projekti usmjereni poboljšavanju zdravstvene, socijalne i humanitarne situacije na području Županije. Osim toga, prioritet će imati i programi vezani za branitelje Domovinskog rata, brigu za umirovljenike i osobe starije životne dobi te zaštitu od nasilja u obitelji.

Udruge i druge neprofitne organizacije svoje prijave moraju dostaviti do 29. ožujka Upravnom odjelu za zdravstvo i socijalnu skrb, Ulica grada Vukovara 72/V, 10 000 Zagreb, s naznakom Prijava programa – zdravstvena, socijalna i humanitarna djelatnost – NE OTVARAJ’

Sve informacije o natječaju možete dobiti u Upravnom odjelu za zdravstvo i socijalnu skrb, Zagreb, Ivana Lučića 2a/VI kat, te na broj telefona 01 6009 485, 01 6009 447 i 01 6009 405.