Home Izdvojeno Otvoren natječaj za dodjelu nagrada najzaslužnijim pojedincima i pravnim osobama u Zagrebačkoj...

Otvoren natječaj za dodjelu nagrada najzaslužnijim pojedincima i pravnim osobama u Zagrebačkoj županiji

PODIJELITE
Foto: arhiva

Zagrebačka županija i ove će godine dodijeliti javna priznanja pojedincima i pravnim osobama, ustanovama i udrugama za zasluge u gospodarskom, društvenom i kulturnom razvoju Zagrebačke županije.

Svoje prijedloge mogu podnijeti članovi Županijske skupštine, radna tijela, Župan Zagrebačke županije, građani, udruge građana, poduzeća, vjerske zajednice, kulturne, športske i druge ustanove. Rok za prijavu je 31. svibnja.

– Potencijalni kandidati mogu biti pojedinci ili pravne osobe koji su svojim kontinuiranim i izuzetno značajnim znanstvenim, stručnim, umjetničkim, pedagoškim ili drugim javnim radom dali trajan doprinos i postigli izuzetne rezultate na unaprjeđenju stanja i razvitka pojedinih djelatnosti te njenoj međunarodnoj promidžbi. Također, budući dobitnik javnog priznanja treba u svojoj sredini uživati ugled uzorna djelatnika i stručnjaka. Kao jedan od kriterija navodi se i ostvaren rezultat u ukupnom gospodarskom ili društvenom razvitku Zagrebačke županije. – poručili su iz Županije.

Natječaj i dokumentacija nalaze se ovdje. Gotovi prijedlozi podnose se Zagrebačkoj županiji, Povjerenstvu za dodjelu javnih priznanja Ulica grada Vukovara 72/V, 10 000 Zagreb u zatvorenoj omotnici s napomenom ‘Prijedlog za dodjelu javnih priznanja Zagrebačke županije u 2016. godini.’