Home Izdvojeno Otvoren natječaj za dodjelu županijske nagrade “Rudolf Perešin”

Otvoren natječaj za dodjelu županijske nagrade “Rudolf Perešin”

PODIJELITE

Izvršni odbor Zajednice tehničke kulture Zagrebačke županije raspisao je natječaj za dodjelu županijske Nagrade tehničke kulture “Rudolf Perešin” za 2017. godinu. Natječaj je otvoren do 31. ožujka 2018. godine, a nagrada se dodjeljuje u dvije kategorije: kao nagrada za životno djelo i kao godišnja nagrada.

– Nagrada tehničke kulture “Rudolf Perešin” dodjeljuje se za iznimna postignuća ostvarena dragovoljnim ili profesionalnim stvaralačkim, pedagoškim, stručnim, znanstvenim, publicističkim, promidžbenim i organizacijskim sudjelovanjem i radom u tehničkoj kulturi te za prinos u postizanju ciljeva i razvitku vlastite djelatnosti i tehničke kulture – pojasnili su u Zagrebačkoj županiji.

Iz Zajednice tehničke kulture Zagrebačke županije pozivaju sve zainteresirane da prijedloge za Nagradu dostave najkasnije do 31. ožujka 2018. godine na adresu: Zajednica tehničke kulture Zagrebačke županije, pp 14, 10430 Samobor. Dodatne informacije mogu se dobiti na broju telefona 091/3367-866 te na e-mail ztkzzupanije@gmail.com.

Tekst natječaja, pravilnik i svi potrebni obrasci mogu se pronaći ovdje.