Home Izdvojeno Ostalo je samo mjesec dana do 109. Turopoljskog fašnika, prijavite se

Ostalo je samo mjesec dana do 109. Turopoljskog fašnika, prijavite se

Turistička zajednica Velika Gorica poziva sve zainteresirane da se prijave i još jednom se uvjere zašto je veljača u Velikoj Gorici najluđi mjesec u godini. Velika povorka maškara gradom će prodefilirati 10.veljače, a dan kasnije organiziran je Mali fašnik.

PODIJELITE

109. Turopoljski fašnik je pred vratima. Velika povorka maškara gradom će prodefilirati 10.veljače, a dan kasnije organiziran je Mali fašnik. Prijavite svoje fašničke grupe, klince, vrtiće i škole, pozovite susjede i još jednom se uvjerite zašto je veljača u Velikoj Gorici najluđi mjesec u godini.

– Čujte i počujte! Veliki i mali, debeli i mršavi, vi koji volite krafne i vi s bujnom maštom. Tražimo upravo vas! Bliži nam se vrijeme karnevala i fašničkih ludorija. Pred vratima je 109. Turopoljski fašnik, za koji su prijave već počele – poručili su iz Turističke zajednice Velika Gorica.

Pravila su vrlo jednostavna. Popunite prijavnicu koja se nalazi na stranici TZVG-a te ju pošaljite na e mail: tzvg@tzvg.hr ili faxom na broj 01 3458 462. Već tada možete početi s izradom kostima i fašničkih alegorijskih kola. I ove godine organizirane su bogate nagrade i odlična zabava.